Je Microsoft 365 mailbox instellen op je toestellen

In je Microsoft 365 (Office 365) pakket zit een Exchange mail-account vervat.

Je Microsoft 365 mailbox instellen op je mailprogramma

Volg de gedetailleerde instructies voor jouw toestel:

De instellingen voor je Microsoft 365 mailbox ophalen bij Outlook online

Om je Microsoft 365 mailbox te kunnen instellen op je laptop, tablet, mobiele toestel, of om gebruik te kunnen maken van webmail, heb je de gegevens nodig van je Microsoft 365 mail-account. Met die gegevens kan je dan de inkomende en uitgaande mailservers van je mailbox instellen.

Volg deze instructies

1. Ga naar je portaalsite https://portal.office.com en klik op mail (OF ga rechtstreeks naar https://outlook.office.com )
  2. Klik op het tandwiel boven rechts
  3. Kies “Instellingen” > “E-mail”
  4. Ga naar de optie “E-mail synchroniseren”
  5. Hier vind je de instellingen die je nodig hebt:
POP-instelling:

Server name: outlook.office365.com
Port: 995
Encryption method: TLS

IMAP-instelling:

Server name: outlook.office365.com
Port: 993
Encryption method: TLS

SMTP-instelling:

Server name: smtp.office365.com
Port: 587
Encryption method: STARTTLS
Geüpdatet op 12 maart 2024