1. Home
  2. Knowledge base
  3. Microsoft 365 (Office 365)
  4. Verhuis je Microsoft 365 omgeving naar ons

Verhuis je Microsoft 365 omgeving naar ons

Verhuis je Microsoft 365-omgeving (tenant) naar $$BrandName$$. Zo profiteer je ook van onze 24/7 support in je eigen taal.

$$BrandName$$ biedt alle pakketten en add-ons van Microsoft aan. Om je verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen, bestel je best meteen alle licenties die je nodig hebt.

Activeer je Microsoft 365 omgeving bij $$BrandName$$

Na je bestelling krijg je een e-mail om aan de slag te gaan.

Volg deze stappen in ons controlepaneel om je Microsoft 365 naar $$BrandName$$.

1. Ga naar “Mijn producten” > “Microsoft 365” (of klik op de knop in de mail die zegt dat je Microsoft 365 omgeving klaar is voor gebruik)
  2. Kies voor “Verhuis een Microsoft omgeving naar $$BrandName$$” en vul je tenant in. Vaak is dit je domeinnaam gevolgd door .onmicrosoft.com
  3. Je krijgt de bevestiging dat je tenant al bestaat.
  4. Om de verhuis af te ronden, moet je $$BrandName$$ rechten verlenen om jouw omgeving te beheren via ons controlepaneel. Klik daarvoor op de link. Je hebt daarvoor de logingegevens van de beheerder nodig.
  5. Proces afgerond? Klik nu op “Controleer rechten”.
  6. Als we de nodige rechten hebben gekregen, krijg je bevestiging dat de verhuis is afgerond. Je krijgt meteen een overzicht van al je gebruikers en licenties.

Heb je niet meteen al je licenties bij ons? Dan krijg je feedback over het aantal licenties dat je te kort hebt.

Geüpdatet op 27 november 2023