Wijzig de PHP-versie en instellingen

Via het controlepaneel is het heel eenvoudig om wijzigingen aan te brengen aan je PHP-instellingen. Nieuwe versies zijn ook altijd meteen beschikbaar bij $$BrandName$$. Ideaal als je direct van de nieuwste technologie gebruik wil maken met je website.

Lees ook: PHP memory limit verhogen en PHP apc.shm_size vergroten

IN DIT ARTIKEL:

Wijzig de PHP-versie van je webhosting

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “PHP instellingen”.
  3. Klik bovenaan op “Weizig PHP-versie” om een pop-upvenster te openen. Kies in de dropdown de gewenste versie van PHP en sla je wijzigingen op.

Wijzig de PHP-instellingen

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “PHP instellingen”.
  3. Via de tabbladen heb je toegang tot verschillende PHP-instellingen en kun je dingen in- of uitschakelen. Foutje gemaakt? Je kunt altijd de standaardinstellingen herstellen via de link “Herstel alle instellingen “.

Geüpdatet op 25 januari 2024