1. Home
  2. Knowledge base
  3. OpenStack
  4. Hoe kan ik een API Wachtwoord aanmaken voor OpenStack?

Hoe kan ik een API Wachtwoord aanmaken voor OpenStack?

Om een API wachtwoord voor OpenStack te generen volg je de volgende stappen:

1. Klik op de link om in te loggen op jouw OpenStack controlepaneel. Kies de gewenste authenticatiemethode en klik op ‘Connect’.Log in OpenStack controlepaneel
  2. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen. Je kan dezelfde gegevens gebruiken als waarmee je inlogt op jouw controlepaneel.OpenStack login
  3. Je hebt nu het OpenStack dashboard geopend. Ga naar de rechterbovenhoek en klik op jouw accountnummer. In het uitklapmenu klik je op ‘Settings’.Overzicht
    Settings
  4. Kijk nu even naar het verticaal menu links.Je bent momenteel in de rubriek ‘User settings’. Wissel naar ‘Change API password’.User settings
    Change API Password
  5. Klik op ‘Generate Password’. Zorg ervoor dat je het gegenereerde wachtwoord in een wachtwoord manager naar keuze bewaart. Klik op ‘Change’ om af te ronden.
Geüpdatet op 5 maart 2020