1. Home
  2. Knowledge base
  3. Veeam Cloud Connect
  4. Mijn Veeam software geeft volgende foutmelding: “Service Provider can not be set” OF “No access to service provider’s backup repository”

Mijn Veeam software geeft volgende foutmelding: “Service Provider can not be set” OF “No access to service provider’s backup repository”

Ik heb alle stappen doorlopen maar kan nog steeds geen verbinding maken met de Veeam Cloud Connect Backup service?

Ga na of jouw Veeam backup toepassing toegang heeft tot het Internet. De TCP poorten: 443 en 6180 moeten door jouw firewall toegelaten worden.

Geüpdatet op 16 september 2022