1. Home
  2. Knowledge base
  3. Veeam Cloud Connect
  4. Ik kan geen verbinding maken met de Veeam Cloud Connect Backup Service

Ik kan geen verbinding maken met de Veeam Cloud Connect Backup Service

Ga na of je volgende stappen hebt doorlopen:

1. Ik heb een bestelling geplaatst voor de Veeam Cloud Connect Backup service bij $$BrandName$$
  2. Ik heb melding ontvangen dat de Veeam Cloud Connect Backup service is geactiveerd
  3. Ik heb via het controlepaneel een wachtwoord voor de service ingesteld
  4. Ik heb in mijn Veeam software:
    • Het adres van de Veeam Cloud Connect Backup service van $$BrandName$$ ingesteld
    • Gebruikersnaam en wachtwoord ingegeven

BELANGRIJK: Ga na of jouw Veeam backup toepassing toegang heeft tot het Internet. De TCP poorten: 443 en 6180 moeten door jouw firewall toegelaten worden.

Je dient bovenstaande oplossing ook te proberen indien je éen van volgende foutmeldingen krijgt:

• Software geeft volgende foutmelding: ‘Service Provider can’t be set’
  • Software geeft volgende foutmelding: ‘No access to service provider’s backup repository’
Geüpdatet op 16 september 2022