1. Home
  2. Knowledge base
  3. Veeam Cloud Connect
  4. Hoe maak ik een verbinding met de Veeam Cloud Backup Service?

Hoe maak ik een verbinding met de Veeam Cloud Backup Service?

1. Na aankoop van Veeam Cloud Backup kan je je aanmelden op het controlepaneel. Kies vervolgens de tab ‘Mijn Producten’, menu ‘Veeam’.Log in controlepaneel
    Mijn producten
    Veeam overzicht
    Wachtwoord wijzigen
  2. Click op het Veeam Cloud Connect product en kies het wachtwoord voor jouw Veeam Cloud Connect Backup service. Je vindt er tevens het adres van de service en de gebruikersnaam die je samen met jouw Veeam software dient te gebruiken om toegang te krijgen tot jouw off-site backup opslagruimte (repository).Wachtwoord wijzigen
  3. Via jouw Veeam software (versie 8 of later) geef je het adres van de Veeam Cloud Backup Service, jouw gebruikersnaam en wachtwoord op.
  4. Je bent klaar om de Veeam Cloud Connect Backup Service te gebruiken.
Geüpdatet op 16 september 2022