1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: gebruikers
  5. Voeg een nieuwe gebruiker toe in Plesk (VPS)

Voeg een nieuwe gebruiker toe in Plesk (VPS)

Om een nieuwe toegang tot jouw account toe te voegen, volg je deze stappen:

1. Log in op jouw Plesk controlepaneel.
  2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan.
  3. Klik op het tabblad Gebruikers.Tabblad 'Gebruikers'
  4. Hier zie je alle aangemaakte gebruikers, inbegrepen de standaard gebruiker – degene waarmee je momenteel ingelogd bent. Bovenaan de tabel vind je de button Gebruikersaccount Aanmaken. Klik erop.Gebruikersaccount aanmaken
  5. Vul het formulier in en let vooral op het uitklapmenu bij Rol – hier bepaal je tot welke secties de nieuwe gebruiker toegang heeft.Nieuwe gebruikersaccount aanmaken
Geüpdatet op 5 maart 2020