1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: algemeen
  5. Voeg een nieuwe hosting toe aan je VPS met Plesk

Voeg een nieuwe hosting toe aan je VPS met Plesk

Een webruimte, ook wel een abonnement genoemd, is zeer handig voor resellers of voor zakelijke gebruikers – wanneer meerdere personen het account nodig hebben en je verschillende toegangen nodig hebt. Een bepaalde webruimte is gekoppeld aan een bepaalde domeinnaam; via SSH, RDP of FTP kan men toegang krijgen tot de ruimte.

Om een nieuwe webruimte aan te maken, volg je deze stappen:

1. Log in op jouw Plesk controlepaneel.
  2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan.
  3. Klik op het tabblad Websites & domeinen.Tabblad 'Websites en domeinnamen'
  4. Je ziet nu een overzicht van alle beschikbare webruimten, inbegrepen de standaard webruimte. In het menu rechts klik je op de link Webruimtes.Webruimtes
  5. Klik op de knop Webruimte toevoegen.Webruimte toevoegen
  6. Vul het formulier in en klik op OK.Formulier nieuwe webruimte
Geüpdatet op 5 maart 2020