1. Home
  2. Knowledge base
  3. Wisselen van weergave

Wisselen van weergave

Responsive websites werken op desktop, tablet en mobiele toestellen. Om deze reden kan je met onze responsive editor de site in elk van deze weergaven bekijken tijdens het bewerken. Zo kan je controleren hoe jouw site er op verschillende apparaten uitziet voordat je deze publiceert, zodat je zeker weet dat jouw klanten een positieve ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om de site te bekijken.

Om van apparaatweergave te wisselen, klik je op een van de apparaatknoppen in de bovenste navigatiebalk:

Apparaatknoppen

Opmerking: De verschillende apparaatweergaven zijn geen afzonderlijke versies van jouw site. Als je een element in één weergave verwijdert (bijvoorbeeld op mobiele toestellen), verwijder je dat element van de hele site (desktop, tablet en mobiel). In plaats van te verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het element en selecteer je om een element op een specifiek apparaat te verbergen.

De voorvertoningen van een apparaat geven niet altijd precies weer wat je op een echt apparaat ziet. Functies zoals lettertypen, de grootte van het venster van het apparaat, de gebruikersinterface en het gedrag van de browser kunnen er allemaal voor zorgen dat deze voorvertoningen in verschillende mate onnauwkeurig zijn. Voor de meest nauwkeurige versie van de site, kijk op een echt apparaat.