1. Home
  2. Knowledge base
  3. Hoe personaliseer ik mijn winkel in ShopBuilder?

Hoe personaliseer ik mijn winkel in ShopBuilder?

eCommerce sites hebben opties voor de lay-out en de personalisering die de store strakker maken, slanker, aantrekkelijker op elk toestel.

Er kunnen zich veranderingen voordoen na da update van de store, gelieve dus eerst na te kijken vooraleer te publiceren.

Individuele Productpagina’s

Kies uit verschillende lay-outs om items te tonen op individuele productpagina’s, en elementen te bepalen zoals de plaatsing van de tekst, de lay-out van de miniatuurafbeelding en de ratio.

Je winkels zien er nog beter uit, op elk toestel

In de mobiele versie van alle winkels kunnen bezoekers nu met een vegend gebaar bladeren doorheen afbeeldingen, wat een vlottere en aangenamere winkelervaring biedt.

De Breadcrumb stijl personaliseren

Activeer de breadcrumb stijl (kruimeltjes) op de pagina’s van je Winkel, en pas de stijl ervan aan; zo maak je het voor je klant gemakkelijker om te zien waar zij zich in jouw winkel bevinden.

De Standaard Tekstlabels wijzigen

Zo kan je de standaard tekstlabels in je ShopBuilder wijzigen::

1. Klik in het paneel links op “eCommerce” > “Winkel Beheren”.
  2. Klik in het paneel “Winkel Beheren” op “Apps” > “Installeer ShopBuilder Label Editor”.
  3. Klik op “+Aangepast Label Toevoegen”.
  4. Zoek naar het label dat je wil wijzigen, klik op “Dit Label Vinden”.
  5. Vul de nieuwe naam voor het label in het voorziene veld aan de rechterkant in.

Producten in een Categorie herschikken

Zo kan je de volgorde wijzigen waarin de producten in een categorie verschijnen:

1. In het paneel links klik je op “eCommerce” > “Cataloog”.
  2. Klik op “Categorieën” > ” Categorie Producten”.
  3. Zet nu met klikken en verslepen de producten in de categorie in de gewenste volgorde.

Winkelmand & Afrekenen Personaliseren

1. Klik rechts op de “Hoofdwinkel” widget, klik op “Design Bewerken”
  2. Klik op “Winkelmand & Afrekenen”.

De nieuwe mogelijkheden om je winkelmand en check-out te personaliseren maken het afrekenproces veel duidelijker, aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker.