Voettekst

De voettekst is de laatste rij aan de onderkant van jouw site, en is hetzelfde op elke pagina van jouw site. Voetteksten zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers van jouw site toegang hebben tot belangrijke links zoals servicevoorwaarden, privacybeleid of sociale media, ongeacht de pagina die ze bezoeken. Naast de juridische links is de voettekst een goede plaats voor informatie over het auteursrecht en algemene contactinformatie.

De voettekst aanpassen

Om de voettekst aan te passen:

1. Ga met de muis over de voettekst en klik op “Voettekst”.
  2. Op het tabblad “Stijl” kan je de achtergrond van de voettekst aanpassen door een kleur of een afbeelding te selecteren. Je kan ook een randstijl en -dikte selecteren.
  3. Om de opvulling of de marge aan te passen, klik je op het tabblad “Afstand”.

De voettekst verbergen

Om de voettekst te verbergen:

1. Ga met de muis over de voettekst en klik op “Voettekst”.
  2. Klik op de knop “Verberg de voettekst op deze pagina”.