1. Home
  2. Knowledge base
  3. Site Statistieken op mobiele toestellen

Site Statistieken op mobiele toestellen

Als je de activiteit van de site wilt controleren, zoals het aantal bekeken pagina’s of reacties op contactformulieren, kan je de statistieken van jouw site niet alleen vanaf jouw desktop en tablet volgen, maar ook vanaf de mobiele versie van de editor.

Let op: Alleen beschikbaar op SiteBuilder Professional en Ultimate!

De mobiele versie van de editor toont statistieken voor bezoekers van alle apparaten in totaal. Je ziet geen aparte statistieken voor desktop, tablet en mobiel. Om de statistieken te filteren op apparaat, gebruik je de desktop editor.

Opmerkingen:

Als de site niet wordt gepubliceerd, verschijnen er geen statistieken voor jouw site.

Als de site wordt gepubliceerd, maar er geen statistieken voor gebeurtenissen verschijnt, of als de statistieken voor bezoeken nul is, hebben geen gebruikers de site in de geselecteerde periode bezocht of er zich mee beziggehouden.

Statistieken bekijken

Om de statistieken te bekijken met behulp van de mobiele versie van de editor:

• Tik op het pictogram van de overloop (drie verticale stippen) rechts van jouw site in het Dashboard en selecteer “Statistieken” in het uitklapmenu Acties van de site.
  • Je kan ook op het pictogram van de overloop in de rechterbenedenhoek tikken tijdens het bewerken van jouw site om het menu Site Info te openen en “Statistieken” te selecteren.

Statistieken selecteren

Selecteer in de bovenste balk van het venster Stats om de statistieken van gisteren, vorige week of vorige maand te bekijken.

Kaarten met statistieken

Bij het bekijken van statistieken op mobiel, is elke statistiek zichtbaar op een andere kaart. De kaarten in de statistieken geven het volgende weer:

• Bezoeken aan jouw site
  • Paginaweergaven
  • Aantal gebeurtenissen op jouw site (Click to Call, Click to Map, ingediende formulieren, Click to Mail, enz.)

Om te wisselen tussen de kaarten, veeg je naar links.

Statistieken exporteren

Om de meest recente statistieken per e-mail te versturen, vul je het formulier onderaan jouw venster met statistieken in, selecteer je een rapporteringsperiode (vorige maand of vorige week) en klik je op “Verstuur e-mail”.