1. Home
  2. Knowledge base
  3. Mobiel gebruik van de editor

Mobiel gebruik van de editor

Met de mobiele versie van de editor ben je niet langer beperkt tot het bewerken van jouw sites op laptops of pc’s en heb je een multi-device bewerkingservaring. Als jouw telefoonnummer net is gewijzigd of als je de foto die je met jouw camera hebt gemaakt moet uploaden, kan je jouw site op jouw mobiele apparaat bewerken om eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan te brengen.

Met behulp van de mobiele versie van de editor kan je jouw mobiele apparaten gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de tekst, afbeeldingen, knoppen en links op de sites die je hebt gemaakt en ontworpen op jouw desktopcomputer. Hoewel de mobiele versie van de editor niet kan beschikken over hetzelfde brede scala aan bewerkingsmogelijkheden als zijn desktop-tegenhanger, biedt hij een ander voordeel en maakt hij het gemakkelijker dan ooit om snel aanpassingen aan jouw site te maken, ongeacht het apparaat dat je bij de hand hebt.

• Tijdens het werken aan jouw site vanaf mobiele apparaten kan je ervoor zorgen dat alle ontwerp- en lay-outinstellingen die je in de desktopversie van de editor hebt geconfigureerd, worden gehandhaafd. De mobiele versie van de editor is gebouwd om een soepele ervaring te bieden bij het bewerken van de inhoud en heeft geen invloed op de instellingen die zijn gedefinieerd op de desktop.
    • Je kan bijvoorbeeld geen nieuwe pagina toevoegen terwijl je aan jouw site werkt met de mobiele versie van de editor. Je wilt immers geen nieuwe pagina’s maken zonder te controleren hoe ze er op de desktop uitzien. Om dezelfde reden kan je geen rijen en widgets verwijderen of verbergen, enzovoort.
  • Bewerken is beschikbaar voor Tekst, Afbeelding, Fotogalerij, slider voor afbeeldingen en Click-to-action widgets. Bewerkingsmogelijkheden voor nieuwe widgets zullen regelmatig worden toegevoegd. Widgets die niet worden ondersteund worden binnenkort weergegeven met een bericht.