1. Home
  2. Knowledge base
  3. Kopiëren en plakken

Kopiëren en plakken

Het maken van een site kost tijd en toewijding. Je kan dit proces gemakkelijker en efficiënter maken door gebruik te maken van de functie Kopiëren en plakken. Kopieer elementen en rijen in jouw site en creëer exacte kopieën om identieke rijen of elementen voor jouw site te creëren.

Je kan kopiëren en plakken met behulp van sneltoetsen. Om te kopiëren gebruik je CTRL+C (Command+C op Mac). Om te plakken gebruik je CTRL+V (Command+V op Mac).

Let op: Je kan geen widgets of pagina’s kopiëren en plakken tussen sites.

Om widgets te kopiëren en te plakken:

1. Klik met de rechtermuisknop op een widget en klik op “Kopiëren”.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gebied dat je wil plakken en klik op “Plakken” om de widget toe te voegen aan de rij. De gedupliceerde widget verschijnt boven de geselecteerde widget.

Om een kolom te kopiëren en te plakken:

1. Klik met de rechtermuisknop om de kolom te openen en klik op “Kopiëren”.
  2. Open het menu “Rij” om de kolom in een rij te plakken. Je kan de kolom in een willekeurige rij op jouw site plakken, inclusief de kop- of voettekst.

Let op: Je kan slechts maximaal vier kolommen in één rij plakken.