1. Home
  2. Knowledge base
  3. Startpagina Veranderen

Startpagina Veranderen

Je kan de startpagina van jouw site veranderen en om het even welke andere pagina in haar plaats instellen. De originele startpagina zal opgeslagen worden als een gewone pagina en kan op ieder moment opnieuw ingesteld worden als de startpagina.

Dit is erg handig wanneer je een “in constructie-pagina” wenst in te stellen terwijl je aan jouw site werkt of wanneer je veranderingen wil aanbrengen aan de startpagina terwijl je de oude homepage laat staan.

Om de startpagina te veranderen:

1. In het linkerpaneel klik je op “Pagina’s”.
  2. Naast de pagina die je wenst in te stellen als startpagina klik je het “instellingen” icoon en selecteer je “Als startpagina instellen”.
  3. Geef een nieuwe alias in (URL) voor de bestaande startpagina.
  • Deze optie is enkel beschikbaar voor normale pagina’s (niet voor pop-ups, ankers, externe pagina’s, dynamische pagina’s, 404-pagina, blogberichten, enzoverder).
  • Wanneer je een nieuwe startpagina instelt, veranderen wij GEEN links op jouw site. Links die naar de oude startpagina verwijzen zal je dus moeten aanpassen naar de nieuwe startpagina.
  • Eens de startpagina vervangen is, wordt de oude startpagina een normale pagina en kan ze gedeletet worden.
  • Meertalige sites worden tegenwoordig niet ondersteund.