1. Home
  2. Knowledge base
  3. Een standaardtaal voor de site instellen

Een standaardtaal voor de site instellen

Als je een site in een andere taal dan het Engels bouwt, kan je met de functie Website Taal bepaalde elementen in jouw gewenste taal vertalen. Je hoeft alleen maar jouw gewenste taal te selecteren en de ingebouwde tekst op verschillende widgets wordt automatisch in jouw gewenste taal vertaald. De tekst widget is reeds voorvertaald en kan niet worden aangepast.

Deze functie mag niet worden verward met de meertalige functie, die alle tekst op de site vertaalt met behulp van Google Translate. Wanneer de Meertalige functie is ingeschakeld, wordt de standaardtaal van de site automatisch ingesteld, het tabblad Website Taal zal inactief zijn en wijzigingen in de standaardtaal moeten worden ingesteld via de Meertalige functie.

Om de taal van jouw site te configureren:

1. Klik in het linkerpaneel op “Instellingen” en vervolgens op “Taal van de site”.
  2. Selecteer een taal. De aangeboden talen omvatten:
    Nederlands Italiaans
    Engels Turks
    Engels (UK) Portugees
    Frans Spaans (LATAM)
    Duits Spaans (Spanje)

Tekst in de volgende widgets worden beïnvloed door deze functie:

WidgetTekst vertaald door Website Taal Functie
Blog
  • Door (auteur)
  • Datum van de post (de datum zelf)
  • Oudere berichten
  • Nieuwere berichten
  • Commentaar
  • Zoekresultaat voor …
  • Er zijn geen resultaten gevonden voor…
RSS-feed
  • Lees meer
  • Meer berichten
Fotogalerij
  • Bekijk meer
  • Bekijk minder
  • Tooltips binnenin de afbeeldingen (pijlen, sluiten, …)
Coupon
  • Afdrukken van coupen
  • Verlopen
Meerdere locaties
  • Kaart taal / Adres taal
  • Zie alle locaties
Kantooruren
  • Structuur van dagen en data
Map
  • Taal van de kaart
Cookiemeldingen
  • We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven. Als je jouw voorkeuren wilt wijzigen, kan je dit doen door de instructies hier te volgen.
PayPal knop
  • Afbeeldingen (kopen en schenken)
Yelp
  • Lees meer op Yelp.com
Facebookcommentaren
  • Alle standaardteksten
Facebook like
  • Alle standaardteksten
Disqus
  • Alle standaardteksten
  • We waren niet in staat om Disqus te laden. Als u een moderator bent, raadpleeg dan onze probleemoplossingsgids.
Contactformulier
  • Captcha UI (ik ben een robot)
Pagina’s met wachtwoordbeveiliging
  • Deze pagina is beveiligd met een wachtwoord
  • Voer het wachtwoord in om deze pagina te bekijken
Twitter
  • Alle standaardteksten
404 pagina
  • 404 pagina tekst
Aftellen
  • Alle standaardteksten
  • Deze functie vertaalt alleen de bovengenoemde teksten. Deze teksten kunnen niet worden bewerkt.
  • Met sommige widgets kan je een widgettaal selecteren in de Content Editor (bijvoorbeeld, Kantooruren, Cookiemeldingen). Als je een taal voor de widgets hebt geselecteerd, blijven ze in de geselecteerde taal totdat je de taal van de site wijzigt.

Voor meer informatie over meertalige sites, zie Een meertalige site configureren.