1. Home
  2. Knowledge base
  3. Blogposts toevoegen en bewerken

Blogposts toevoegen en bewerken

Met de blogfunctie kan je artikelen op jouw site aanmaken, onderhouden en publiceren. Het biedt tools om jouw individuele post en blog ontwerpen te bewerken, zodat je een betrouwbare stroom van gepersonaliseerde inhoud kunt bieden om bezoekers aan te trekken en interesse in jouw site te wekken.

Let op: Blogposts kunnen niet worden geïmporteerd van de ene site naar de andere.

Blogposts aanmaken

Om nieuwe blogposts te maken:

1. Klik in het linkerpaneel op “Blog”.
  2. Klik op “Nieuw bericht”.
  3. Typ een “Post titel” voor de blog, en selecteer de “Post auteur”.
  4. Om een hoofdafbeelding toe te voegen, klik je op ” +Afbeelding ” en selecteer of upload je een afbeelding.
  5. Klik op “Starten”.

Wijzig blogposts

Om bestaande blogposts te bewerken:

1. Klik in het linkerpaneel op “Blog” en klik vervolgens op “Berichten beheren”.
  2. Naast het bericht dat je wil bewerken, klik je op het pictogram “Bewerken”.

Om de berichtinstellingen die aan een blogpost zijn gekoppeld te bewerken, klik je op het pictogram ” Berichtinstellingen “. De berichtinstellingen omvatten de status van het bericht, de details van het bericht en de metagegevens van het bericht, inclusief de tags.

Beheer blogposts

Om berichten toe te voegen, te publiceren, niet te publiceren, te bewerken of te verwijderen van uw blog, klik je in het linkerpaneel op “Blog” en vervolgens op “Berichten beheren”.

Blogstatistieken

Als onderdeel van onze module voor statistieken volgen we de paginaweergaven van blogberichten. Om de blogstatistieken te bekijken, klik je op het dashboard op “Stats” en vervolgens op “Content Data”.

Blog Rechten

Blog rechten kunnen worden toegevoegd aan de team rechten. Standaard zijn in de groep Beheerdersrechten de blog rechten opgenomen.

Lay-out bewerken

Verander het ontwerp van de blogpost pagina. Elke wijziging die je aanbrengt op deze pagina heeft invloed op de manier waarop alle berichten op jouw blog worden weergegeven. Je kan widgets toevoegen om extra tekst, afbeeldingen, sociale media en andere effecten in te schakelen. Als je het ontwerp van het bericht bewerkt, wijzig je alleen de algemene lay-out van de berichten door widgets, rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen. Hierdoor kan je de tekst of afbeeldingen van een individueel bericht niet wijzigen.

Om de lay-out van alle blogs te bewerken, klik je in het linkerpaneel op “Blog” en vervolgens op “Lay-out bewerken”.