1. Home
  2. Knowledge base
  3. Bewerk Afbeelding Widgets op mobiele toestellen

Bewerk Afbeelding Widgets op mobiele toestellen

Met de mobiele versie van de editor kan je aanpassingen toevoegen voor bestaande afbeeldingswidgets op jouw site. Je kan een afbeelding vervangen, de alt-tekst ervan wijzigen en de link op de afbeelding toevoegen, verwijderen of bewerken.

Om het menu voor beeldbewerking te openen, tik je op de afbeelding en selecteer je “Bewerken”.

Afbeeldingen vervangen

Om een afbeelding in een bestaande afbeeldingswidget te vervangen, open je het menu voor beeldbewerking en tik je op de miniatuurafbeelding.

Door op de thumbnail te tikken ga je naar de Image Picker, waar je een vervanger voor de oude afbeelding kunt kiezen. Voor meer informatie, zie Afbeeldingen selecteren en toevoegen op mobiele toestellen.

Alt-tekst wijzigen

Alt-tekst is een belangrijke eigenschap van de afbeeldingen op jouw site die zoekmachines helpt de afbeeldingen op jouw site te herkennen en te verwerken.

Om de alt-tekstbeschrijving van de afbeelding te wijzigen, open je het menu voor beeldbewerking en typ, bewerk, vervang of verwijder je de alt-tekst van de afbeelding.

Om de link op de afbeeldingswidget aan te passen, open je het menu voor beeldbewerking en tik je op het veld “Link afbeelding”.

Het Link picker menu wordt geopend, waarmee je de link kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Voor meer informatie, zie Link Picker op mobiele toestellen.