1. Home
  2. Knowledge base
  3. Selecteer en voeg afbeeldingen toe op mobiele toestellen

Selecteer en voeg afbeeldingen toe op mobiele toestellen

De mobiele image picker biedt een grote verscheidenheid aan kant-en-klare beelden en vereenvoudigt het proces van het toevoegen van beelden van jouw telefoon. Je kan een van de afbeeldingen uit de gratis bibliotheek gebruiken, de afbeeldingen die al gebruikt of gekocht zijn op jouw site opnieuw gebruiken, of een afbeelding uploaden vanaf jouw mobiele apparaat. Daarnaast kan je een foto maken met jouw camera en deze direct vanuit de editor op jouw site plaatsen.

Een verschil dat je kan verwachten tussen de desktop- en mobiele versies van de editor is de beschikbaarheid van de functie voor de aankoop van Premium afbeeldingen. Hoewel je mogelijk geen afbeeldingen koopt in de mobiele versie van de editor, zijn afbeeldingen die je koopt in de desktopversie van de editor beschikbaar in jouw mobiele Image Picker onder het tabblad Afbeeldingen op de site.

Let op: Elk bestand (tekst, afbeelding, video, etc.) dat naar het systeem wordt geüpload is openbaar. Er mag geen persoonlijke en/of vertrouwelijke informatie worden geüpload. Om het bestand volledig te verwijderen, verwijder je het bestand uit de kiezer.

Afbeeldingen toevoegen

Om beelden toe te voegen met de Mobile Image Picker:

1. Typ een zoekopdracht met de beschrijving van de gezochte afbeelding in het zoekvenster en selecteer een van de afbeeldingen. Gebruik een van de duizenden beschikbare gratis afbeeldingen, onder Gratis afbeeldingen.
  2. Klik op het uitklapmenu “Alle afbeeldingen” en selecteer “Afbeeldingen van de site” om alle eerder aangeschafte of gebruikte afbeeldingen te zien.
  3. Als je op zoek bent naar een specifieke afbeelding, kan je deze ook zoeken in het venster Zoeken naar afbeeldingen en een relevante afbeelding selecteren op het tabblad Afbeeldingen van de site in de zoekresultaten.
  4. Om een nieuwe afbeelding van jouw mobiele apparaat te uploaden, tik je op het “upload” pictogram in de rechterbenedenhoek van jouw scherm om het apparaat te openen. Afhankelijk van het model en de versie van het besturingssysteem van jouw apparaat zijn er opties om een afbeelding te uploaden vanaf jouw mobiele galerij of opslagruimte, of om een foto te nemen met jouw camera en deze direct te uploaden.
  5. Bevestig de plaatsing van de gekozen afbeelding door te tikken op het “vinkje” in de rechterbovenhoek van jouw scherm.