1. Home
  2. Knowledge base
  3. Multilingual Stores met ShopBuilder

Multilingual Stores met ShopBuilder

Multilingual stores maakt het mogelijk om online shops te bouwen in meerdere talen en verbindt ze automatisch met dezelfde taal in je site.

Deze functie is beschikbaar voor alle klanten die de Professional versie en hoger hebben van ShopBuilder.

Configuratie van een Meertalige Shop

Als je al een meertalige site hebt, ga dan naar stap 3. Om een meertalige shop te maken:

1. Creëer een meertalige site. Voor meer informatie, zie Configureer een Meertalige Site.
  2. Voeg aan je site een Professional ShopBuilder toe of hoger.
  3. Op het linker paneel klik je op eCommerce, vervolgens op Manage Store.
  4. Klik op Settings en dan op General.
  5. Klik op Regional Settings.
  6. In de Store Language sectie, klik je op Language Settings en selecteer je de talen die je wil.
  7. Voeg vertalingen toe voor de producten, categorieën en labels.
  8. Publiceer je site.
  9. Wanneer bezoekers van taal wisselen op je site en naar de shop gaan, zullen ze automatisch de shop in die taal zien.

Volledige Integratie

Niet alleen zullen bezoekers van de site de vertaalde teksten zien voor producten en categorieën in de shop, ze zullen ook alle standaard shopelementen (Aan winkelwagen toevoegen, Naar Kassa enz.) zien in de vertaalde taal. Berichten gestuurd van de shop naar bezoekers van de site zullen ook vertaald zijn.