1. Home
  2. Knowledge base
  3. Lijsten toevoegen om dynamische pagina’s weer te geven

Lijsten toevoegen om dynamische pagina’s weer te geven

De laatste stap in het maken van Dynamische Pagina’s is het maken van een lijst met links om naar de verschillende pagina’s te navigeren. Dit wordt gedaan door een lijstwidget toe te voegen en deze te koppelen aan jouw Dynamische Pagina.

Om een lijstwidget te koppelen aan jouw Dynamische Pagina:

1. Voeg de Lijstwidget toe aan de pagina van jouw site waarop je wilt dat deze bestaat.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de widget “Lijst” om het instellingenmenu te openen en klik op “Verbinding maken met gegevens”.
  3. Selecteer de collectie in de lijst Verbinden met menu.
  4. Breng de velden in de collectie in kaart bij de elementen in de lijstwidget die je wilt weergeven.
  5. Selecteer onder “Koppeling naar” de dynamische pagina. Dit is wat de link creëert tussen de lijstwidget en jouw dynamische pagina’s.
  6. Klik op “Klaar”.
Connecting data