Hoe kan ik Ramdisk implementeren in WordPress?

TIP: Heb je een CMS Hosting account (WordPress Performance, Magento Business, Joomla Express, Drupal Express, enz.), dan zal $$BrandName$$ automatisch de beste caching methode voor jou kiezen en die configureren. Je moet deze procedure niet zelf doorlopen.

Volg deze instructies om RAMdisk gemakkelijk te implementeren in WordPress.

1. Om te beginnen moet er een caching plug-in geïnstalleerd zijn en actief zijn. Een goede keuze is WP Super Cache. Deze plug-in zal de cachebestanden in deze map plaatsen:
    wp-content/cache

2. Je kan vervolgens heel eenvoudig de RAMdisk aanmaken in jouw controlepaneel

OPGELET: Het pad zou moeten starten in de root directory van jouw hosting account. Het pad zou dus www/wp-content/wfcache moeten zijn en niet wp-content/wfcache

Geüpdatet op 22 oktober 2020