1. Home
  2. Knowledge base
  3. Online Fax
  4. Hoe kan ik mijn Fax diensten beheren?

Hoe kan ik mijn Fax diensten beheren?

Met jouw Fax Services account kan je fax boodschappen verzenden en ontvangen zonder een faxmachine nodig te hebben, en dit via e-mail en een speciaal faxnummer dat wij je toewijzen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om een overzicht en de instellingen van jouw Fax diensten te bekijken:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Fax services” > Klik op “Beheer fax” naast het faxnummer
  2. In het overzicht zie je jouw:
    • Fax krediet. Dit is het krediet dat resteert op jouw fax boodschappen account.
      Je kan ons tarief per pagina bekijken in het “Verstuur een Fax” gedeelte.
    • Ontvanger(s). Dit is het e-mailadres dat de boodschappen zal ontvangen die naar jouw faxnummer gestuurd worden (als een PDF in bijlage).
    • “Fax-to-mail” instellingen. Hier kan je jouw instellingen wijzigen om een fax per e-mail te ontvangen.
    • “Mail-to-fax” instellingen. Hier kan je jouw instellingen wijzigen om een fax via e-mail te verzenden.

Overzicht online fax

1. Voor meer instellingen klik je op “Instellingen” in het menu links.
  2. In het tabblad “Fax-to-mail” kan je:
    • Het adres van de bestemmeling wijzigen. Of je kan meerdere e-mailadressen toevoegen en zo een fax op meerdere e-mailadressen ontvangen.
    • Het formaat wijzigen waarin je de eigenlijke fax boodschap ontvangt, dus het formaat van de bijlage (TIFF of PDF).

Instellingen fax-to-mail

1. In het “Mail-to-fax” tabblad kan je:
    • Het e-mailadres van jou als afzender wijzigen. Dat is het e-mailadres dat door ons systeem herkend wordt als het adres dat toestemming heeft om faxen vanuit jouw account te verzenden.
    • Het onderwerp wijzigen
      Ons systeem zal enkel e-mails herkennen die naar een bepaald e-mail domein verzonden worden en een specifiek onderwerp hebben. Enkel die mails zullen geconverteerd worden.

Instellingen mail-to-fax

Geüpdatet op 14 juli 2020