Hoe kan ik mijn Exchange mailbox configureren in Apple Mail?

Soms zal de mail client jouw instellingen accepteren en melden dat de setup klaar is, alhoewel er toch bepaalde informatie niet juist is of ontbreekt. In dat geval zal jouw mailbox raar gaan doen – hij zal boodschappen ontvangen maar niet verzenden of vice versa.

1. Open de mail client (Mac Mail /Mail.app).
  2. Bovenaan volg je “Mail” > “Voorkeuren”.Mail > voorkeuren
  3. Ga naar het tabblad “Accounts”.Tabblad 'Algemeen'
    Tabblad 'Accounts'
  4. Klik op het plusteken onderaan links van het scherm.Plusteken onderaan links
    1. Vul jouw volledige naam in.
    2. Vul jouw volledig e-mail adres in: mail@domain.com
    3. Vul jouw wachtwoord in.Vul gegevens in
  5. Bewaar de instellingen door op “Doorgaan” te klikken.
  6. Kies de toepassingen die voor jou door de Mail App beheerd mogen worden, en je bent klaar.Kies de toepassingen die voor u door de Mail App beheerd mogen worden
Geüpdatet op 7 september 2020