1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik een uniek ip adres toevoegen voor mijn klanten? (Reseller)

Hoe kan ik een uniek ip adres toevoegen voor mijn klanten? (Reseller)

Je kan een uniek / dedicated IP adres toevoegen aan het account van jouw klant, indien hij dit nodig heeft. Voor bijvoorbeeld het toevoegen van een SSL-certificaat is een uniek IP-adres vereist.

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Opties” en klik vervolgens op “Optie toevoegen”
  3. Je ziet een lijst met alle mogelijke upgrades voor e-mail. Ga nu naar het tabblad “Uniek IP Adres”.
  4. Selecteer een uniek IP-adres en kies je periode
  5. Klik op “Volgende stap” om te bestellen.Uniek IP-adres toevoegen voor klanten
Geüpdatet op 30 juni 2020