1. Home
  2. Knowledge base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Add-ons verwijderen of deactiveren? (Reseller)

Add-ons verwijderen of deactiveren? (Reseller)

Add-ons zijn extra diensten die je aan een hosting kunt toevoegen, zonder die account in zijn geheel te moeten upgraden. Je kan add-ons ook verwijderen van een hosting-account zonder de account in zijn geheel te moeten downgraden.

Lees ook: Hoe kan ik een add-on aanmaken of toevoegen?

IN DIT ARTIKEL

Hoe kan ik een add-on deactiveren?

Je kan een add-on deactiveren ongeacht het feit of jouw subaccounts er al dan niet gebruik van maken. Gewoon op de aan/uit schuiver klikken in de tabel. Denk er wel aan dat gedeactiveerde add-ons nog altijd aangerekend worden.

Hoe kan ik een add-on verwijderen van een account?

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Accounts” en klik vervolgens op “Details”
  3. Ga naar “Toegepaste add-ons” en klik op de button “Wijzig add-ons”.
  4. Klik op de rode X voor de naam van een add-on om die te verwijderen.
  5. Klik vervolgens op “Add-ons toepassen”.add-ons verwijderen

Hoe kan ik een add-on volledig verwijderen?

Volg deze stappen in het controlepaneel :

1. Ga naar “Reseller dashboard”
  2. Kies in het menu links voor “Add-ons”

Je kan enkel add-ons verwijderen wanneer zij door geen enkele account gebruikt worden. Deze add-ons hebben een rode X naast zich in de tabel.

3. Klik op de rode X om de add-on volledig van jouw reseller account te verwijderen.add-ons volledig verwijderen
Geüpdatet op 19 september 2022