Koptekst HTML

Met de koptekst HTML-functie kan je HTML, CSS of JavaScript toevoegen aan de koptekst van jouw site. Voeg snel een tracking code, JavaScript, toe aan de <head> sectie van jouw site door middel van een eenvoudige gebruikersinterface.

• Gebruik alleen een code die je kent en van een bron die je vertrouwt.
  • Het is een goed idee om de Site Back-up functie te gebruiken voordat je aangepaste code toevoegt.
  • Deze functie geeft je toegang tot de <head> HTML sectie, <body end> HTML sectie, en stelt je in staat om een snelle navigatie te configureren. Voor toegang tot andere HTML-vooraf gedefinieerde secties, zie Ontwikkelaarsmodus.

Opmerking: We kunnen niet helpen bij het oplossen van problemen met de aangepaste code.

Toegang tot de Koptekst HTML-sectie

1. Klik in het linkerpaneel op “Instellingen”.
  2. Klik op “Koptekst HTML”.
    • AJAX-pagina’s veranderen (Snelle navigatie). Klik op de knop “AJAX-pagina’s wijzigen” om de inhoud van de huidige pagina te vervangen zonder de koptekst te wijzigen, zodat je sneller kunt navigeren.
    • Head HTML. Voeg inhoud toe aan het veld van de hoofdsectie.
    • Body End HTML. Voeg aangepaste HTML/Javascript toe vlak voor de afsluitende tag van het </body> element voor elke pagina van de site.
  3. Klik op “Opslaan”.