1. Home
  2. Knowledge base
  3. Bloginstellingen

Bloginstellingen

Verander de thumbnail, naam, titel, beschrijving en back-ups voor uw blog. Je kan ook de RSS-feed URL van jouw blog hier vinden. Het toevoegen van een blognaam, titel, beschrijving en URL zijn belangrijk omdat ze helpen met jouw blog SEO. Hoe meer zoekwoorden worden gebruikt in de naam, titel en beschrijving, hoe meer relevantie jouw blog zal hebben op zoekmachines. Bijvoorbeeld, het gebruik van de term “voedselblog” in jouw blognaam, titel, beschrijving en URL helpt zoekmachines jouw blog te vinden wanneer gebruikers zoeken naar de term “voedselblog”.

Klik in het linkerpaneel op “Blog” en vervolgens op “Bloginstellingen”. Je hebt de volgende opties:

• Blognaam. Deze naam wordt op de sites weergegeven als de titel van de All Posts widget.
  • RSS feed details. Deze informatie verschijnt in RSS feeds.
    • Blogtitel. Typ een titel voor de blog.
    • Blogbeschrijving. Beschrijf waar jouw blog over gaat zodat bezoekers weten wat ze kunnen verwachten.
  • Blog Thumbnail. Klik op ” +Afbeelding ” om een thumbnail voor de blog te selecteren of te uploaden.
  • RSS feed URL. De RSS feed URL wordt automatisch gegenereerd wanneer jouw site wordt gepubliceerd.